söndag 19 januari 2014

Bosön, bio och svärföräldrar

Morgonen inleddes hos föräldrarna där jag och fästmön sov över efter att ha gett vår lägenhet till hennes föräldrar som är uppe över helgen. Efter frukost och ombyte drog vi iväg och hämtade upp dom samt drog ut till Lidingö där jag släpptes av vid ropsten för ett löppass medan de andra ddrog ut för en skogspromenad. Efter passet, som vart ett hård 400-meterspass, hämtade de upp mig igen och vi åt lunch vid Långängens gård på Lidingö, en lite stuga som var riktigt mysig och som bjöd på en Gulasch från himmlen!

Sedan drog vi in till stan för att se 12 years a slave, en fantastisk skildring med hemsk handling som tur var slutade lyckligt. Kan verkligen rekommendera den trots hemskheterna som faktiskt lär oss hur hemskt och hur mycket lidande som fanns under slaveriet på 1800-talet.

Sedan rundades kvällen av med ett restaurangbesök innan vi åkte hem till föräldrarna och de hem till oss.

Själva löppasset bestod av 15x400 meter med 100 meters joggvila men det var alltför tufft så jag körde tre intervaller, stod över en, tre intervaller, stod över en, till passet var klart så efter 12 intervaller med ett snitt på 71-2 sekunder. Hårt med inspirerande, speciellt med alla som var med då vi förmodligen var 15-20 personer från Tureberg, Spåret och alla möjliga med Södergård bland andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar