torsdag 1 mars 2012

92 dagar kvar - bot och bättring!!

Vad är det för mening att ha en bloggom man inte uppdaterar. Nu får det fan båda lite bit och bättring på det! Med tre månader kvar till marathon kan det vara i lag att för de fortfarande tappra läsarna att få en inblick i hur träningen har varit den närmsta tiden och vad som väntas:

Formen har varit svårsiad då träningen har varit tung den närmsta tiden med ca 11 mil ordinerad träning av rådgivaren, mentorn och tillika demontränaren Kent Claesson. Det har varit kortare intervaller blandat med längre, tröskelpass och mycket distans. Kroppen har varit sliten och ovan Men efter förra veckans sjukdom har den tagit sig samman och i helgen blev det ett riktigt långt och bra pass med Tobbe som gick mycket lätt i 4.15 fart. Det finns saker som har hänt med andra ord! Denna vecka är klassificerad som en återhämtningsvecka innan felen ska snappas upp en del inför två sjöar runt som väntar om två och en halv vecka samt premiärmilen den 25 mars. Ikväll väntar böand annat ett distanspass i lugn fart med lite bålstabilitet som styrka, ledigt imorgon samt långintervaller lördag.

Antalet kilometrar samlas i god takt. Fyra morgnar i veckan bjuds på transportlöpning à 6 km vilket blir några km till i träningsdagboken. Onsdagarnainnehåller för det mesta två pass innan lunch och helgerna har långpass och långntervaller planerade. Det finns alltså en del tendenser till att säsongen skall bli lyckad.

Stay tuned!! Fler uppdateringar skall komma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar