söndag 11 mars 2012

82 dagar kvar - träningsläger

Befinner mig just nu i Västmanland på ett fint slog kallar Odensnäs där enebybergs damer får slita hund. Tidig uppgång i lördagsmorgon, 0530 men mina vanliga morgnar är ju tidigare än så så det var närmats att betrakta som sovmorgon. Iväg till IP och sen iväg. Två pass körde vi med de igår, ett uppgärmningslöppass med styrkestationer inne, ute och snabbhetsträning. På eftermiddagen efter stärkande lunch och vila kom favoriten, löpskolning med sedan korta intervaller hos mig och långa intervaller hos Anders. Och saken är den att det inte finns torr mark så långt ögat når, inte heller en fotboll, och att se tjejerna kuta runt i leran med leriga kläder, precis närmmolnen skingrats lite för att släppa fram solen och låta Gud se sitt favoritlag spela, då var det läckert minsann!! Sånt som skapar karaktär.

Maten är kanon här, ige på kvällen blev vi exempelvis utfodrade med potatisgratäng och stek till middag efter en fantastisk mellanmålssmoothie. Och själva slottet vi bor på är i original och inte ändrat sen 1894!! Det tisslas och tasslas i väggarna med andra ord. Värdparet, Christina och Ture, är vänner till Anders mor ochdärför har vi ett denna fantastiska möjlighet.

Löpning? Skulle inte tro det... Liksom uhris skriver på sin blogg vägen till århundradet, ibland smärtar benen varje gång mans sätter ned foten vilket gör det jobbigt. Snart tävling, fullt ös i veckan som varit och lagom hårt nästa vecka med jobb och annat, det är vila som gäller säger kroppen och den vise mannen i mig medan tränaren och självplågareb säger ÖS. Lugn har det blivit i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar