måndag 12 mars 2012

6 dagar kvar - strax premiär

I all marahets så är det faktiskt dags för att springa årets första tävling snart, varför den uppmärksamme har märkt att det står 6 dagar kvar i rubriken ovan. Två sjöar runt väntar runt hörnet, med den icke så klassiska distansen 16,7 km. Det ska bli spännande att se vad träningen har att ge, men faktum är att det inte något superfokus a la halvmarathon 2010 på detta lopp; detta är ett motivationshöjande lopp i mängden att ta sig an för en bättre form framöver, inte minst mot maran. Men likt alla lopp kräver det sin speciella uppladdning vilket för egen del kommer vara hårdkörning fram till på fredag då det blir vila och formtoppning.

I övrigt var dagen lite jävligt sur!
Tokdåligt numero uno: Kaos på jobbet efter helgen! Försök till att rädda upp situaioner vilket slutade mindre bra och med stress. Måndagar ska vara en lugn dag, ingen jävla rest man får för man inte jobbat helt.
Tokdåligt numero due: tog en liten sväng på stan för att köpa skor, men inte fan verkar det vara löpsäsong än i stockholms alla jävla skoaffärer. Först en väldigt hjälpsam Andreas i Runners store som vänligt beställer grejer, medan det i löplabbet helt saknade insikt om vad de gör: "dina beställda skor har de inte skickat fast de skulle förra veckan" "men varför kollar ni inte upp det? Reagerar ni inte om ni inte får ett paket ni beställt?!" " Men vi fixar det nu på en gång!" Vafan, kom igen! Inget i min storlek heller där! Betydde att 1 ½ timmes skoletande slutade i beställda skor som kanske kommer någon dag....
Tokdåligt numero tre: Jävla uppsatsen vill sig inte heller, bassning från handledare om uppskjuten opponering.

Och det är bara måndag än så länge...

Men bakom allt detta kan man se ljus. Skor kanske kommer på onsdag, jobbet är förmodligen lugnare imorgon, och det var ändå ett fall framåt med uppsatsen. Sen bestod kvällen efter all ångest och ilska och ett SMS från tobbe om löpning med 13 km löpning med inga mindre än Fredrik Uhrbom, Tobias Lundgren, Daniel Norberg (32,45 på milen och fjärdplats i SM på 800 meter för ett gäng år sen) samt Henrik Jakobsson (32,30 på milen förra året) vilket inte är ett dåligt sällskap, inte minst för den som läst från bloggens start i april förra året. Att bara träna med dessa är inte dåligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar