lördag 17 mars 2012

1 dag kvar - ladda ladda!

Helgerna är ack så välkomna nuförtiden, speciellt när inget jobb väntar mer än lite skolgrejer och annat. Och roligt igår med svärfar och svärmor på besök, där det vankades lasagne för hela slanten och prat på kvällen innan det var dags att fara hem till mor och far för att vara där över helgen. Lätt och lagom!
Sista passet imorse innan lopp imorgon. Var tydligen den ende av alla tävlingsmänniskor som ville vara social innan och köra några kilometer med sällskap, så John och Henke fick sällskap på uppjoggen till kanalen, där jag stötte på ingen annan än Oliwsson-Danne, en äkta elektriker och allt-i-allo på legendariska firman Oliwsson Allservice som kan fixa allt mellan himmel och jord och som har lokaler bredvid Statoil. Han var och bikade med en polare runt stan för första gången i år, och är en av flera som får stå ut med löpartrötthet på morgonarna. Lite snack med Kent om imorgon, lite stegringslopp innan det bar tillbaka till klubbis och iväg till Enebyberg, men då ringde Anders, huvudtränaren, med beskedet "ingen match!!!" Motståndarna hade fått för sig att ställa in 40 minuter innan match på grund av spelarbrist (!?), vilket var en högst oklar anledning. Lite träning vart det för tjejerna i alla fall och planering för nästa vecka.
Ikväll väntar inget speciellt i uppladdning, resturang med Propp och svärföräldrar samt vila inför imorgon. Detta lopp är ju mest roligt för att allt är igång och som ett test i ledet mot marathon, och 16,7 km i sumpan i eventuellt regn är väl inget som är döviktigt, men kul ska det bli!! Fick en vass slogan skickad till mig som kan vara ett mantra om det blir tungt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar