onsdag 14 mars 2012

4 dagar kvar - fotbollskurs och dubbelpass

Onsdagar innebär några rutinmässiga saker: frukost hemma som bjuder på massa kaffe och lugn, självklart efter en morgonrunda på Djurgården. Efter frukost väntar vila och laddning för nästa pass, gärna med extra läsning av tidningen och att byta maskiner i tvättstugan, sol också alltid sker på onsdagar. Sen väntar pass två, som varierar mellan lite snabbare eller rulla distans igen, i land i sällskap med någon SLSare. Sen blir det lite mellisfika och sen vandra iväg till GIH för skjuts till bosön och sen håller det på till sju. skön och normal onsdag.

Löpningen idag var schemamässigt lags till cirka två mil, vilket avverkades i två distinkta pass. Skön sol men lite motvind. Första passet var tungt, men andra gick lättare och kändes bra. Men efter två timmar fotboll på innermitten är benen lika låga som påmmorgonen.

Nu är jag också äkta spårvägars genom att gå och kvittera ut enhetliga tävlingskläder à la spårvägen plus overall. Himmelsblå och lätt. Det den mindre vetande inte vet är att jag faktiskt tävlat med spåret tidigare, inte i löpning men i pingis som tio-åring. En sport som tyvärr är lite på nedgång men en sport jag fullkomligt älskar och som jag är svårslagen i. Någon löpare som vill ställa upp på en match?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar