lördag 8 oktober 2011

Mycket jobb och bra löpning!

Är väl ingen hejare på att uppdatera bloggen just för tillfället, men ska vi hålla oss till rena fakta kring varför är det enkelt att förklara:

*Skolan tar en beskärd del av kakan. Förutom D-uppsatsskrivande, vilket står lite still för tillfället och absolut tenderar till att dra ut lite väl på tiden, är fotbollstränarkursen väldigt arbetsam just nu och kommer fortsätta vara så. Det kommer bli än värre veckorna 42-47 då i princip allt krockar på onsdagar med VFU, föreläsningar och uppgifter. Idrottspsykologin är arbetsam den med, uppgift som ska lämnas in om 10 dagar. Utöver det väntar Näringsläraomtenta om 10 dagar. Plus massa planerande för att D-uppsatsen skall gå ihop och för att VFU:n skall fungera. hemtenta ska in till nästa kurs och vi ska på konferens nästa helg till malmö förmodligen. Tidskontot och livspusslet är här utmanat till bristningsgräns bara på skola.

* Löpningen får en mycket väl smakande tårtbit ur tidstårtan. Har redan nu kommit upp i cirka 9,5 mil vilket kroppen svarar förvånansvärt bra på! Bara idag var jag ute 11,8 km på morgonen, toppat med en mil på eftermidagen i Enebyberg och det mycket fina löpspåret på idrottsplatsen. tiden var på drygt 39.30, vilket imponerar på mig med tanke på att jag säkert inte skulle få högre än 13,5 på Borgskalan i trötthet och är pigg nu!

* I fotbollen har vi vunnit serien då Rissne lämnat WO!!! Stort grattis till oss vilket gör
att spel i Div. IV nästa år är klart. avslutning nästa torsdag!

* Tid för en själv, propp, adepter såsom Mimmi och brorsan och andra är utmanat också. illa, mycket illa.

Lösning: Göra det exakt motsatta till vad som skulle kunna göras, då jag tror på att paradoxer och motsätningar är de sätt att lösa problem på. Helt enkelt, att göra så lite som möjligt, skratta åt situationen och hoppas att allt löser sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar