lördag 29 oktober 2011

Lördag och fortfarande höst

Jaja, har varit lite dålig på att uppdatera, men faktum är följande:¨

- Kroppen har varit otroligt seg och sagt rejält ifrån i veckan. Inte minst med hälen, som misstänktes för början till hälsporre av inläggsfantasten på runners store då nya pjuck inhandlades till knoppen som varje gång tänkt "åh nej, inte ett till pass...". Det har helt enkelt inte funnits motivation eller lust.

- Sen är ju inte skolan någon energigivare nu. Fortsatt massor med seminarium, inlämningar, uppgifter, läsa böcker och diskussioner och VFU vilket gör att helgerna också blir uppbokade. Dock har Saltsjöbadensvistelserna slutat vilket gör morgnarna lite humanare.

- Andra jobbhelgen i rad i ett redan tight schema. Det tär, tro mig.

Idag däremot var det tvärtom!! gårdagenkvällen var total fredagsmys vilket bjöd på sushi, öl, godis och 1 ½ hyrfilm. Morgonen bjöds på sovmorgon och för en gångs skull var det ljust då första morgonrundan togs. det gav sjukt bra energi vilket gjorde att första passet på 13 km (56.52) följdes upp av ett kortare terrängpass på > 7,5 km(35.56) på totalt 20,5 km. Nu är kroppen rejält i gasen. fantastiskt vackert ute också med blad på träden fortfarande som är gula som eld och löv som täcker alla gator. Den tunga styrketräningen har säkert gjort att kroppen sagt ifrån, men det är i princip regel; det ska vara tungt i början för att sedan panga på.

Ikväll ska det jobbas och sen ska propp och jag åka och besöka barndomens land och föräldrar i Hägersten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar