måndag 10 oktober 2011

6 dagar kvar - formcheck

Då var det dags att ladda inför nästa lopp vilket för er mindre vetande är hässelbyloppet; en sista hårdkörning för i år på en flack, snabb och vindkänslig bana. Då kylan pressat ner plusgraderna får vi se hur det påverkar farten, men för att tippa tid redan nu och den form jag är i ska jag vara optimistisk och tippa nytt pers. Och anledningarna är följande:
- förra veckan blev den samlade löpsumman nästan 11 mil. Och kroppen svarade galant på det!
- idag stod intervaller på schemat med traditionsenliga 6 x 4 minuter. Löphastigheten blev 18,4 18,6 18,6 18,8 19,0 och 19,1 .kräkjobbig sista men sjukt bra känsla!
- ett topplopp som trots dålig känsla lovar mer på flackare bana.

Det som talar emot är upplAddningen: jag och propp ska på konferens fre-lör vilket antingen blir en superkompensation utan like eller tungt som tusan med sjukdomar och sega ben!

Annars var det fullt med jobb! Uppe tidigt ut till saltis, där plugga det började redanklockan 0640 på tåget ut, och avslutades klockan 16.00 hemma. Intervall pass borträknat. Nu på g hem efter damlagsträning och imorgon jobb igen samma tid med eventuell tid på KI och kvällskurs i idrottspsykologi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar