lördag 22 oktober 2011

Lugna dagar

Tro´t eller ej, men dagarna har varit lugna och sköna efter tisdagen och onsdagens superdagar. unnade mig en sovmorgon torsdag och bara lite lätt gymmande, och där faktiskt propp och jag hade en härlig upplevelse av att ha en lektion i skolan där vi båda kunde sitta och koncentrera oss på vad som sades och orka hålla en diskussion uppe, vilket inte är vardag i vanliga fall. Propp är löpare också om det inte sagts tidigare, faktiskt bättre t o m, och spenderar flertalet mer mil i spåret än mig! Igår fick jag dock äran att springa lite mer, så det blev sammalagt drygt 19 km uppdelat på två pass! hann även klämma in en tusing med simning också som kändes bra i kroppen. på kvällen var luleanna förbi med tremänningen Idrottspsykologianton (vi läser idrottspsykologin ihop), så vi smällde på ett superlass tacos och chokladbollar efteråt. Satt som amen i kyrkan!
Idag däremot är känningarna i kroppen helt annorlunda. Sjukt trött, sjukt sliten, ont i en häl och sjuk tandvärk pga en visdomstand som fått för sig att bråka. plus att jag snart ska iväg och jobba 14-22 idag och 8-14 imorgon. jätteroligt. Har hunnit med en 11,8 kilometersrunda i 4.15 tempo med fantastiska höstträd runt djurgården. Hösten är så vacker just nu, vilket känns härligt att uppleva då det var flera år sedan med tanke på att förra hösten spenderades utomlands!
Brudarnas match i onsdag blev inte riktigt så klockren som hoppats. torsk med 5-2 av ett bra lag. blev rejält välkomna till div. 4 spel där slarv med bollen bestraffas hårt. viktig lärdom.
Mer saker i helge som skall göras:
- Det ska pluggas lite i nya kursen.
- det ska gymmas lite imorgon.
- det ska tränas damer imorgon kväll
- och träningen framöver ska grundplaneras mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar