fredag 14 oktober 2011

2 dagar kvar - Liveuppdatering och resa!!

Se så fint stockholm ser ut 07.25 på morgonen. Dock är denna bild inte tagen från den vanliga saltsjöbadenvyn, utan tagen från årstabron och tåget till Malmö! Saken är att dit ska propp och jag för att närvara på en konferens som Centrum för Idrottsforskning har hand om och som handlar om idrott och barn, mer direkt kallat Idrott för Barns bästa. Konferensen kommer pågå till imorgon med ett gäng som snackar, lite praktiska pass och förmodligen lite kontakter som kommer att knytas. Hursomhelst grymt spännade. Sitter mellan raderna och försöker plugga Näringslära, skriva en hemtenta, kolla upp eventuella jobb och kurser till våren, skriva idrottspsykologiuppgift samt ladda inför Hässelbyloppet, men med tanke på att uppstigningarna i veckan varit i sann bagaranda och arbetsbelastningen varit hög, är simultankapaciteten just nu nere på minus varför inte mycket blir gjort.

Igår var det avslut med Damlaget med middag och prisutdelning. Några från styrelsen var även där och pratade lite om det jobb vi gjort och lagt ner. Fick tillsammans med tränarkollegan pris för tränaren som utvecklats mest (!?). Hursomhelst, roligt med en säsong som varit så framgångsrik och med en framtid som ser ljus ut!

Snart är det Hässelbyloppet som sagt, och veckan har sett ut på följande sätt: Löpning måndags med tokbra intervaller, vila tisdag, tokbra dubbelpass på onsdag med sammanlagt 21 km löpning samt lugnare pass igår som endast bestod av att ha roligt vilket resulterade i att inte många löpsteg togs. imose var jag också ute en kortis (6,5) km för att inte stelna till på tåget. Men faktum är att jag inte helt vilat mig i form någon gång tidigare innan lopp och detta kan vara lite av en provomgång för att göra det. kroppen känns fortfarande pigg och det kan bli riktigt kul på söndag om inget ställer till det.

Fick precis biljetten stämplad nu, av ingen annan än FCZ-niklas, han som var skadad hela tiden och nu tydligen knegar som konduktör. Se där! Alla vägar äro outgrundliga....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar