torsdag 1 september 2011

Torsdag mitt i veckan...

Betyder att det är en dag närmare helg. Vi har försökt ligga på ganska hårt med skrivande och uppsats men inte lyckats direkt. Morgnarna tar stryk med tidig uppstigning för löpning, ut till saltis, till skolan för andra löptur, plugg, lunch, plugg, mellis, fotboll och sen fixa inför nästa dag. Tiden att ta det lugnt på är lika med noll, liksom motivationen att göra det lilla extra. men hav förtröstan, det kommer.

Igår var det sedvanligt och tradtionsenligt fika, denna gång fegge som hade fixat muffins och äppelpaj med massa smör och socker, kalasfin. tänkte köra 1000ingar på stadion sen, men höll mig bara till ett par stycken då tiden rann iväg, men vi hann ändå se Malin Ewerlöf Krepp köra lite löpträning med ett gäng lirare som ville springa. Läckert!

Träning på kvällen med damerna, och ett kanonpass av hela gänget. Fick även ett till uppdrag, att agera handledare och supervisor åt två av tjejernas gymnasieprojektarbeten, då det ska träna för att springa ett lopp. Ska bistå med lite tränignsupplägg och liknande. Kalaskul!

uppe tidigt idag och nu sitter man här. Vad gör man inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar