tisdag 6 september 2011

4 dagar kvar - Tisdagsmust och formkoll

Kanske lite fånigt, men med tanke på att formen har stigit så pass mycket som den har gjort och att det känns bra i kroppen får champagnen på tisdagar stå lite bort, och har faktiskt de senaste gånger blivit ersatt av fincider eller must, med minimal alkoholhalt. Jävligt gott faktistk, den godaste har varit en Kivik must på jordgubbar och päron. Kalasfin!!

Tidig morgon idag med löpning i ihärdigt regn och blåsande. Man känner sig så lagom liten klcokan 05.10 när det yr runt en och det är kolmörkt... Men det skapar lite karaktär för en tangentbordstönt som man är just nu.

Var med på tester sen på Åstrandslabbet på GIH, löpning väntar runt hörnet och simning likaså, för att sedan vara hemmakarl ikväll med propp jobbar. Och fyra dagar kvar till Kistaloppet!!! ska väl inte tippa alltför mycket nu, men med tanke på hur formen känns och hur det kändes inför lopp i våras så är jag övervägande positivt lagd. förmodligen nytt pers är tippandet, plus en eventuell top 20 plats i motionsloppet. Minus skall dock tilläggas till att formtoppningen kommer ske efter kistaloppet, så innan dess är fortfarande tränignsbelastningen hög och själva Peaken i toppningen inte nådd, då huvudmålet ska bli halvmaran. Om ingen sjukdom eller skada slår till är jag dock optimistisk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar