fredag 16 september 2011

1 dag kvar - laddning, fystest och WO

Sista dagen innan lopp och den har varit förhållandevis lugn. Promenad, frukost, tvätt, och sedan iväg till GIH för att ställa upp i giraffens och samuels D-uppsats försök vilket var att cykla lite vilket funkade sådär pga tekniska problem, men om det funkade så visade det enligt mitt öga riktigt bra värden!

Till kungsan och uthämtning av nummerlapp och stöta på andra löpare, men inga elitlöpare så långt ögat nådde. Hem och käka istället och sedan till gymmet för att känna på formen på löpband. Blev 10 min i tävlingsfart vilket även denna gång var OK. Till systemet för vininhandling och middag (dock utan vin).

Så efter middag bestående av Jonas specialvardagliga pastagratäng väntades match med damlaget, men vips ringde under efterrättschokladpuddingen och rätt var det var var kvällen ombokad från match till hemmakväll då sumpan lämnat WO. Så ssnabbt iväg till ICA kvantum för inhandling av Jordgubbar till kvällen. Så nu väntar den perfekta laddningen med en till efterrätt med karamelliserade gubbar, glass och Oceans eleven på Film.

Verkligen inget särskilt. Precis som det ska va!



Dagens bild från hissen, schysst att lämna öronproppar!:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar