torsdag 8 september 2011

2 dagar kvar - tusingar och nummerlapp

Igår var benen riktigt trötta, såpass att ingen löpning skedde mer än den lilla på vår lära-känna-varandra-match på fotbollsutbildningen som för min del slutade med skavsår. Självklart inte bra och lite oroande, men det är bättre att alla dessa skavanker kommer nu och inte nästa vecka. Compeed kan som sagt göra underverk och har faktiskt som pojkspelare i fotboll kammat hem en bronspeng i inomhusturneringen Enecopia cup i fotboll med hiskeliga femkronor på varje fot. Visserligen annat än löpning men vet hur känslan är.

Dagen till ära ägnades åt morgonlöpning à 45 min som kändes ok, förmiddagstusingar à åtta stycken som var tunga och förmodligen bara 900 meter. Sista uppheatningen inför kista som kan bara för tätt inpå men den risken får tas. Sen väntade förvånansvärt bra simning à 1000 meter. Det börjar ta sig som mordbrännarn sa!

Missade tyvärr det traditionsenliga fikat idag där det bjöds på tårta signerad veteranmodellen jocke. självklart oacceptabelt och risk för uteslutning anser jag!! Nummerlappsutdelning på runners på vasagatan där proppen möttes med orden "där är ju du ju, hon snabba!" Jaha, vet att jag inte är där än... Men nu börjar laddningen komma och det känns tokfint. firades med färsk lax hemma innan damträning väntar strax!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar