fredag 23 september 2011

Fredag, löpning och hårdkörning

Fast hårdkörningen gällde självklart inte mig! Jag har haft tur och fått några adepter som jag småjobbar lite med med träningsupplägg, vilka är Mimmi (även Mimmilicous är hennes namn) som siktar på att komma in på en bra tid på Vasaloppet samt två brudar i damlaget som skriver projektarbete i gymnasiet och ska jämföra träningsmetoder. Idag var Mimmmi på schemat, och det blev några fyraminutare för henne, plus lite extra benträning samt genomgång av lite bålträning. stenhårt men roligt!


Imorse lyckades kroppen äntligen svara på lite löpträning också, vilket var glädjande! ska passa på att få in ett till löppass senare idag, dvs. alldeles strax! sedan ska propp och jag fredagsfika på vårt favoritfrukostställe Vetekatten, vilket starkt rekommenderas för både fikasugna och de som vill prova en fin frukost i Stockholm. Sen ladda löparkläder och matlådor tills imrgon för jobb!


Fick lite bilder från halvmarathon, både från målgång och under loppet! kul för det stora egot man har att se sig själv. Här kommer iaf två bilder från loppet:








Det ser väl inte alltför dåligt ut?? Jämför med inlägget efter Springcross den 8 maj och se videon därifrån. ojojoj vilka ben där jämfört med nu!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar