onsdag 14 september 2011

3 dagar kvar - fotboll, KI och vila

Känslan för hur kroppen är tar jag just nu mer seriöst på än träningsupplägg som är ultimata för dagarna innan en halvmaran. Redan nu finns en del frågetecken; går det att köra en maxprestation en vecka efter ett maxlopp, speciellt då nästa är 2,1 ggr så långt? Hur kommer kroppen reagera på dagens ganska aktiva vila? Hur pass smart är det att köra ett långt lopp utan ett tidigare långt lopp i benen? Svaren är följande:
Ja det borde gå att köra en maxprestation till, iallafall enligt mig och löparmästaren larsa södergård. det kan snarare vara bra att få dn genomkörare till.
Kroppen är grundtränad och nu lite speedad vilket betyder att dagens aktiva vila med fotbollsutbildningen inte borde spela någon roll.
Eftersom träningen legat på cirka 10 mil i veckan borde det gå att köra ett långt lopp utan problem. Vissa pass har varit 17,4 km påmofgonen och 8-9 km på eftermiddagen, så inga problem tycker jag!
klurigt med SPSS
Satt på KI idag och matade siffror i alla idrottslärarstudenters favorit SPSS. Klurigtmen nödvändigt till uppsatsen. sen prommis hela vägen till GIH och fotboll hela kvällen från 12-19. Nästa vecka ska Kjell jonevret komma och snacka samt fokus ska vara målvaktsspel. Kul!!!! Och imorgon väntar KI och snabbhetsträning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar