lördag 30 april 2011

Dagen innan race...

...Skall vara lugn med laddning, sociala aktiviteter och god mat!!

Någorlunda kommer dagen bli i alla fall. Jobba 10-16 på gymmet (valborg ett bra påfund, mindre jobb att utföra!), köra några racepace kilometer vilket blev tre kilometer på exakt 12 minuter utan att förta sig med en puls som låg 86-89 % av max, vilket INTE är vidare bra med tanke på att det var på löpband och svettningen översteg vad jag tänkt rejält. Ska tilläggas dock att pulsen hade sänkts till 60 % av max efter endast några minuter efteråt. den självklara delen blir att försöka höja upp kvaliteten lite genom detta lopp, intervallträning i veckan och försöka ladda ur sig bra om nästa veckas springcross blir av. Men att få en tokbratid på student SM känns nu lite väl långt borta. Regn väntas imorgon också, men det tror jag inte stör, snarare tvärtom! Har ingen empiri att underbygga detta med, men vid regn och fukt brukar min kapacitet öka, i alla fall känslan av den, vid flertalet tillfällen, såsom fotbollsmatcher och löpning.

Lugn med laddning kan därför skrivas som ett njae... Sociala aktiviteter kommer det dock bli, då brorsan fyller år ikväll och det väntas grillning hos honom! dock undrar jag hur det blir, regnet som kommer nu verkar inte alltför roligt.

Vad mer? Jo massa planering idag för alla månader med sommar och uppgifter framöver, vilket tog närmare 2 timmar för att få till någorlunda koll. dessutom en uppgift inlämnad igår (abstract), men sedan är det stopp. plus massa att fixa i veckan. ojojojoj... blir tunga dagar framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar