fredag 8 april 2011

Fortsättning Varför?

Grejen med en vuxenvärld är att det är rent fantastiskt vad den visar på skillnader från det man trott som yngre och mer naivare. Att det kanske är svårare att välja, att kunna göra det man vill samt framförallt att ha tid till allt du vill göra. Det finns ju så många MÅSTEN. Det ska tvättas, gå i skolan, jobbas extra (i mitt fall lite väl mycket enligt sambo), ha koll på lönebesked, räkningar, skatt etc. .... Var det verkligen det här man föreställde sig.

Vem är jag kanske jag ändå borde säga någonting om. Historien förtäljer inte mycket att hänga i granen, uppväxt i idrottsfamilj söder om Stockholm, yngst i en brödraskara, fotbollsgalen men nu på senare tid löpgalen, och senare inflyttad till stan mer och mer först via gymnasie sedan rent konkret. på senare tid än mer idrottstokig och friluftsnördig.


Vad görs om dagarna? förutom lekfulla dagar på GIH som består av Dans, gymnastik, fotboll på raster, löpning innan/efter/under skoltid består den av helggnet eller kvällsgnet på diverse ställen. Samt ass. coach. för ett damlag i fotboll, vilket är nice!!! Tiden över, ja den brukar inte finnas, så för tillfället lämnas den tom, men kanske lite påfyllning här så småningom.


Så vad görs nu? sitter och tar det kallt på ena jobbet, vilket säkerligen kommer utbringa en del inlägg, då tid finnes. och imorgon och söndag väntar jobb på annat ställe, inte lika bloggvänligt. men skam den som ger sig!



Är inte detta en fin bild? fjälltoppar i ödemark, ca 1 mil ifrån Sälkastugorna i fjällen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar