söndag 17 april 2011

Helg i skärgården!



Vad gör man efter en vecka med massa jobb, massa fotboll och träningsvärk samt som avslut på första seriematchen som slutade med 10-2 i vinst? Jo, man packar pick och pack, köper en kasse bärs, stänger av telefon och beger sig ut i en årspremiär till skärgården en lördagmorgon!


En teori vi har är att vid trötthet och slit bege sig ut utan vatten, el eller liknande och bara leva med enkla vanor, såsom spel, promenader eller reflektion, vilket är ett fantastiskt sätt att få energi!


I alla fall, seriematch i fredags, kanonmatchav tjejerna och grym start gav 6-0 i första halvlek samt 4-2 i andra. inga problem alls och kul start!! två stolta tränare efter matchen som lovar mer, även från våra två 14-åriga tjejer som var riktigt bra matchen igenom!



Efter sen hemkomst i fredags blev det i alla fall ännu senare med packning, langa ner mat och kolla när båten gick, och ser man på , premiär samma dag!!! (som senare visade sig vara vår tur då det var något tjall med båtarna i fredags!) strålande väder lovades också, ännu bättre! klockan sattes p åsex och packningen var redo. efter stadig frukost och laddade själar så gick vi iväg, köpte lite mer vatten och provian och begav oss ut! Rödlöga var deistinationen efter suddiga midsommarminnen, men så suddiga var minnena att det visade sig att det var svartlöga vi var på, vilket också blev slutdestinationen. Ankomst bland stöddiga skärgårdsbor (inte konstigt att de bor på öar ensamma, de verkar ju inte vilja umgås) som vägrade låna ut tidningar på den 3 ½ timma långa resa, fann vi en tältplats snabbt som blev kanon!





Sedan väntade lunch, mellanmål och titta runt på ön för att leta ved, och sedan väntade turnering i Yatzy hela kvällen lång, och avslutade med en kanonmiddag med laxknyten på engångsgrill, fantastiskt för både mun, mage och själ. lite vin slank ner också! Senare några kvällsöl, mer yatzy och lyssna på det fantastiska fågellivet samt vänta på kvällning för att tända brasa och lägga sig!




Dagen innehåll sovmorgon och packning och yatzy, vilket när dagen var över innehåll en torsk på 320 poäng på över 10 matcher, varav de sista 290 poängen var på båten hem. En lång diskussion hölls senare om intelligens i yatzy; jag hävdar envist att det är ett slumpspel utan intelligens som gör att det vid världens ände kommer stå 0-0 då det jämnar ut sig i längden teoretiskt sätt. någon emot?



Väl hemma efter en fantastisk båtresa till grand hotel väntade middag hemma och laddning inför en påskvecka. fantastiska Helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar