tisdag 12 april 2011

Full rulle!

Ja vad vore en dag som student utan fullt ös? uppstigning klockan sex, packa väska och bege sig iväg till GIH dä löpargruppen väntade, och där jag fick en regelrätt utskällning för sen ankomst (vägen till skola där inköp av fika, kexchoklad och uttag av pengar sinkade mig rejält). dock fick vi med oss sofia, och inte minst Sören!! Anna och Mimmi var även taggade.

Målet var i alla fall två varv i bra tempo på första varvet i Lilljanskogen. efter ett varv tappade vi Mimmi, efter två varv tappade vi både Sofia som dissade oss för en längre tur på Djurgården och Anna som hade håll. På tredje varvet stod det då mellan Sören galoppören och Moi. efter halv dorg vi på rejält och vi avslutade på i bra tempo, vilekt kändes skönt. kände av benen rejält efteråt, kanske det var gårdagens styrka som satt i...


Sedan var dagen vikt åt street dance och gymnastik med frivolt. det förstnämnda sjukt kul, det andra sjukt spännande och klurigt!! dagen till ära avslutades med en simtur, väldigt kort sådan, innan hemgång med propp skedde och snabbt ombyte för att sedan äta på den fantastiska restaurangen BYN p åtorsatan för att fira Mor. underbart ställe!! sedan hemgång med inhandling på PrisXtra och plugg plugg och plugg... missar t o m Man U - Chelsea nu på puben bredvid. Ajajaj, värd en extra lång titt imorgon med andra ord!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar