fredag 22 april 2011

Påsk

Inte ledigt, däremot jobb på gymet, iform friskvårdscenter. Har jobbat där sedan 2008, men på anläggningen på lidingö, men sedan den såldes har jag fått vara på anläggningen i vasastan. Närmare och minst lika bra!!! Faktum att jobba på gym är att då har man inga ursäkter att inte träna, du kan komma en timme tidigare, stanna en timme efter eller kanske träna då du har rast. Fantastiskt med utrustning gör det också att göra träningen lite ombytlig, vilket är kanon.

På kvällen var det middag med familj och två bröder, som självklart spårade ur till hårda pingismatcher på matbordet där farsan, jag och brorsorna spelade med endast ett rack, men med en bok som rack och två spel som nät på ett litet bord. Detta är äkta pingis och äkta spontanidrott! Åtskilliga gånger har matbordet gjorts om på detta vis, och pingismatcherna brukar bli hårda och långa, med morsan sittandes med sin kaffekopp på en stol bredvid. Är grabbarna igång är det lika bra att låta de vara är hennes teori.

13 km löpning imorse plus gym, dock riktigt tunga ben med träningsvärk fortfarande. hur löpningen blir imorgon bitti är inte klarlagd än, men en längre runda vore att föredra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar