fredag 29 april 2011

Fredag!



Sicken vecka med en avslutning på gymet såklart för att dra in nödvändiga stålar till hyra, som eventuellt blir högre!! Idag sa både min värd och en annan värd ja till byte, så om allt går fint på torsdag så väntar byte redan nästa helg på lördag, vilket för egen del är Kanon!!!! mycket kul nyhet. Gärdet är destination (igen), vilket ger fantastiska löparbanor och simning på somrarna. Magnifico!




Dagarna till ära har varit sjukt aktiva, dvs. inte lysande laddning för ett lopp. det sista passet gjordes egentligen tidigare i veckan, idag var det långsam race pace och en intervall, imorgon ska jag känna på en eventuell hastighet igen, och sedan väntar loppet! Har dock inte imponerat på mig själv så ingen fin tid blir att räkna med som jag hoppats, men främst är dessa lopp inte till för att komma långt fram, snarare att få upp en tävlingslust igen och att hitta tempo i löpningen igen.



Idrottslärarna in action. Spana in de två grabbarna som kör riktiga armhävnigar, bicepsjohan och giraffen aka hulken!





I skolan då? jojo, gymnastik med trampolin, dans med step, två föreläsningar i rörelselära angående feedback, träff och löpspel samt två lektioner friidrott med häck, stafett och kast. Häcken är ju fantastiskt kul med löptekniken! men ack så jobbig! trampolinen mest läskig men häftig, bakåtvolt och framåtvolt på schemat, vilket var ack så svårt!! därimellan ljugarfika med uppsala-danne och bicepsjohan och en sång till vår kära sören!!


Nu är det kvällning snart, som ska firas med traditionellt fredagsgodis och något i vätskeväg, efter att ha låst och larmat på gymet och slängt mig iväg på cykeln hem. imorgon väntar grillning med brödskapet på ekerö och lite brasor och firande kanske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar