lördag 15 februari 2014

Bra lördagsträning

Lördagar är hårda. Riktigt hårda. Inte så pass hårda att man har ångest innan utan tvärtom, jag brukar se framemot träningspassen. Blir som att leva som löpare på heltid. Baksidan är tröttheten; gud vad mör man är på kvällskvisten!

I alla fall, uppe och åt frukost i god ordning, låg kvar i sängen och läste tidningen och drog iväg till klubbis i lugn takt för att hitta Robin och Daniel Lundgren stående utanför utan att kunna koden. Bytte om och tjötade lite med alla som kom. Drog iväg till kanalen och vann uppvärmningen.

Väl där väntade 8 x 1000 meter i hög fart, med hiskelig motvind bort och medvind hem. Gick helt okej rätt igenom även om tiderna var rejält låga bortåt, kanske 10 sekunder långsammare. Joggade tillbaka, såg Kalla vinna guld i klubbis och körde lite bålträning. cirka 15,5 km totalt.

Hem och äta mat, och sedan vila i en och en halv timme innan löppass två stod på schemat, 9,5 km löpning runt djurgården. Helt ok känsla men efteråt lite ont i benen. Konstig känsla men inte ont när jag springer. Totalt cirka 25 km under dagen.

Passade på kvällen på, gräsänkling som jag är, att åka och hälsa på gamla jobbet och tvätta bilen och städa den inuti. Ser ut som en pärla! Och nu ligger jag utslagen och laddar för långpanna imorgon.

En helt vanlig lördag med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar