söndag 11 november 2012

Helgen till ända!

Det är jisses vad snabbt helgen går. Det är måndag till fredag i högsta hastighet innan man växlar upp och spurtar ner lördagen och söndagen också! Skrämmande.

Massa löpning både igår och idag. Gårdagen började med 8 x 1000 meter på kanalen tillsammans med Tureberg vilket var sjukt jobbigt men riktigt bra. Lägre snitt på cirka 3.12-13 per tusing. sedan vart det, efter lunch och en tupplur, en till löptur på 9 km i 4.19fart och då var bena möra. Efter att ha träffat Evelina från Nya zeeland som var på besök blev det hyfsad tidig hemgång och middag. Imorse var vi ändå ganska raska, då vi för några veckor sedan blev introducerade till Lidingös fantastiska möjligheter till långpass och därför drog iväg efter en snabb kopp java som frukost till Bosön och började en långtur som tog 1 h och 40 min innan vi återvände hem, köpte frulle på Kvantum och njöt av en låååång helgfrukost. Magiskt!! Att sen träffa brorsan plus granne som var hemma från london över helgen var inte heller fel och det känns ändå som helgen har varit i vilans tecken.

Nu i veckan väntar nästa tävling, på lördag närmare bestämt. Tömilen ska avverkas vilket är på en tuff bana i lilljansskogen i stockholm, en skog som jag bokstavligen har utanför dörren på jobbet och som jag hittar utan och innan på. Jag kommer inte lätta upp träningen något utan endast se detta som ett roligt avbrott i träningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar