tisdag 9 augusti 2011

Träningsläger!

Fast inte för egen del! Imorgon åker vi, damerna och fyra tränare, iväg till Båstad för en femdagarsladdning inför säsongen där målet är uppflyttning från div. 5 till div. 4, vilket jag tycker vi har en trupp för. Vi ligger i topp, alla vinster utom en oavgjord, vilket gör att vi har allt i egna händer. Nyckelmatch mot spånga om några veckor, vinst eller oavgjort där och vi har det som i en ask! Men det är många matcher kvar, en match i taget etc....






Dagens första träning för säsongen plus fotografering med sponsorer stod på schemat, efter ett planeringsmöte igår hos tränarkollegans mammas altan. Kommer bli ett kanonläger. Det ska trimmas och dessutom besökas samarbetesklubben LdB Malmö dessutom!! Ska bli riktigt spännande att se vad de har att säga.




Körde mina beryktade intervaller idag med tjejerna, och kan väl inte direkt säga att jag är poppis nu. Men satan vad de sprang och visade vilja! med det kommer man långt!!!



får se hur det blir med internet uppkoppling i veckan. Ska dessutom klippa in löppass förutom vårt digra schema, men det torde inte vara något problem. rykten säger att det finns simbassäng och gym, så varför inte?



Hörs snart!!

1 kommentar: