tisdag 23 augusti 2011

2 dagar kvar - Tisdagschampagne och skola...

Dagen till ära igår var något bättre organiserad efter en fantastisk planering i fredags över hela denna vecka. Faktum är att med all ledig tid, eller ledig och ledig, så krävs en del disciplin för att prestationen ska kunna optimeras. det är ju sannerligen inte som i våras där det var fullt på schemat i skolan mellan 8-17 varje dag och massa uppgifter efter!

Nu är det snarare beting: Gör vad du vill fram till nästa deadline och disponera tiden som du vill. Enkelt och lätt. skola mellan 9-15 dagligen kör vi på, med löpning på morgonkvisten och ett andra pass klockan 10.30. som att vara på träningläger!! Man blir kalasbortskämd, detta är ju så långt ifrån vuxenliv det går. gårdagen exempelvis, två löppas a totalt 21 km plus styrketräning. imorse: 14,x km med pass snart igen.

Fick tråkigt mail idag; första steget på Djurgården inställt. Inte förvånad, många lopp den dagen i stockholm. men som tur är har jag alltid en plan B i beredskap. Blir förmodligen kistaloppet istället över 10km. helt OK det med!!

Fotbollsträning igår med behandling av rygg på en spelare och behinneinflammation av en annan. Var där och fick behandling för min ländrygg som krampar lite ibland, och med 7 minuters behandling där hon stretchade loss pyttemuskler känner jag ingenting och var yr igår kväll. så nära häxeri man kan komma. behandling igen på onsdag så får vi ses.

Nu är det testning av Bellmansstafettenbanan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar