onsdag 17 augusti 2011

Ett sargat men riktigt taggat fotbollslag möttes i förrgår upp igen vid Enebybergs IP för att ladda om efter läger. Dagen till ära bestod av mycket spel, och för egen del ingen direkt hårdkörning med målvakterna (då ingen var där) men en del sjukgymnastik och naprapati med lagets innermitt som lider av ryggbesvär. Lyckades knaka ut nedre rygg och få en stram höftkapsel att knäcka till lite, innan den andra drogs ut också. Fick även se ett mycket intressant nyförvärv in action.

Men inte minst: gårdagen då skolan började! Massa information om hösten stora nöje; Uppsats på magisternivå. Och vilket skämt sen, efter att de skrämt upp oss lite lagom med deadlines kom det roliga:

”Och ni som funderar på att sätta er nu ock börja söka så får vi meddela att datorerna nere på ÖIP är borta, och bibliotekets datorer är nu borttagna på grund av ombyggnationen. Så vi vet att det blir svårt då”

Tro fan det. Snacka om att planera undervisningen rätt. Jaja, bara att bita i det sura äpplet och vara uppe tidigt för att tjinga en av få datorer som finns idag.

Löpningsrapport i förrgår: Sprang 11,5 på morgonen i lugnt tempo toppat med 1000 meters riktigt bra simning. Sedan lite benstyrka för att avsluta med fotbollsträning och lätt deltagande.

Löpningsrapport igårdag: Sprang 12 km på morgonen och ungefär 12 km på em. kändes helt OK!

Dagen toppades med Pizza på Ciao Ciao och stadspromenad!! Och istället för champagne, äppelmusttisdag!!!!

Dagen till ära var ett riktigt bakslag, knappt så man orkar tänka på det… noll energi, sedan mer dränering på energi, till totalnere efter tempolöppass till seg kväll med fotbollen. Tränade extra snabbhetsträning med en tjej, kan bli riktigt kalas sen!!


Ps. Har fått min nya kaffebryggare, bild kommer strax, men varnar för att den är snabb som vinden,lat som synden, och brygger kaffe som få andra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar