torsdag 18 augusti 2011

Magister

Efter en ack såhärlig morgonlöpning med start 05.20 ska jag berätta vad som faktiskt sker, och om projektet som jag nämnde lätt i våras som jag sa kanske skulle bli av men som jag faktiskt håller på med nu!

Vi är en grupp på fyra studenter som har fått chansen att vara med i en studie om kognition, fysisk aktivitet och barn, där barn ska få tränas i både arbetsminne och arbetsminne och fysisk aktivitet och se vilken påverkan som är bäst för deras inärning. Allt detta får vi sedan skriva vår magister om med den data som forskarna kommer fram till. Igår var vi och såg på lokaler då vi studenter ska vara de som planerar aktivtiteter för barnen i syfte att höja VO2max,, som såg hemska ut (I en skola som skulle rivas med noll material). vi fick dock byta upp oss, ska vara på grand hotell nu, men material blir det körigt med. Hur som haver, imorgon ska PM in, och vi får se sen vad det slutar. även två lärare på GIH är med och skriver sin C-uppsats, så det kan bli körit med ämnen att skriva om. allas kommer i pricnip vara likadana.

Så idag väntar jobb med den från 9-15, lite löpning runt bellmansstafettens bana samt fotbollsträning ikväll med damerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar