måndag 2 juli 2012

Lite bakiskänsla

Bakis i den mån att man har svirat en kväll ute på stan som på gamla studenttiden (eller som Bil-simon på statoil brukar göra två gågner i veckan) är jag nog sällan eller aldrig nuförtiden. Intresset för att gå ut har sällan funnits där de senaste tre åren, vilket självklart gör att det vore kul att se hur det ser ut i svängen nuförtiden. Men tiden det tar innan, under och efter i form av missade vilotimmar, reducerad sömn, sen kväll, gjort av med cash... Njaaa, så jävla sugen är jag inte.

Bakiskänslan jag pratar om är då inte den av alkoholen berörda, utan snarare en känsla som kroppen har efter förra veckans tunga träning. Hade dryga 10 km på schemat idag, vilket blev aningen kortare och utan styrka. Tungt var det också i "snokabacka" här i Östergötland (en slingrande backe som åt ena hållet är lätt som en plätt, åt andra hållet (ni kan ju gissa vilket) består av stigningar och svängar som aldrig tar slut). Att få mat serverat och utan bry sig om städning och annat är ju också soft, men nu var det tillbaka till verkligheten och dessutom utan el och vatten. Men fan va skönt det är att bara dra sig tillbaka ibland och tillåta en själv att bara köra på fast det är tungt utan några krav!

Dagen till ära har inte varit speciell; Kaffe på sängen, frukost, läsande, uppskjutet löppass till förmån för halv elva-kaffe i den obefintliga syrénbersån, lunch, darttävling med fästmön, promenad, löpning, bad, klockan tre-kaffe, vila, grilla mat, diska, promenera och kvällsfika och se efter vad ni andra gör på era bloggar.

Helt lagom dag med andra ord!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar