tisdag 15 maj 2012

18 dagar kvar - Tålamod

Trots att hamstrings är lite stram är det ingen idé att hetsa upp sig, utan jag har rullat på bra den närmsta veckan:

Torsdag: dubbelpass distans
Fredag: dubbelpass distans
Lördag: lätta intervaller plus distans
Söndag: långpass 30 km
Måndag: dubbelpass distans
Idag: distans plus intervaller
Imorgon: Kiropraktor igen.

Faktum är att det känns ok i benen och sinnet, har haft bra återhätmning i och med lyxjobbet på GIH, där det finns tid till planering, och till skillnad från statoil, är lite mer återhämtande. Allt löparsnack med Larsa Södergård och Jeppe Nelsén aka orienterarjeppe gör nog sitt. Kul att göra det man nästan är utbildad till också!

Det är i alla fall dags att snart se hur det kan bli till maran. Hamstrings ska få känna lite färg idag på bana, sedan besök imorgon, och sedan mer fart igen. Det bör göra susen.

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att du har problem med Hamstrings men hellre nu än om två veckor! Kör du tufft ytterligare någon vecka för att sedan varva ner?

    Jag kör sista långpasset, 30km nu på söndag, sedan blir Milspåret 23/5 sista tuffa passet, där räknar jag med att kunna gå för fullt för att sedan minska på mängden och köra lättare, kortare pass.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Staffan,

      Denna vecka är tänkt som den riktigt tuffa med sista långpasset på lördag, 35 km med fartökning och sen blir det bara att hålla igång med något tröskelpass helgen innan och liksom du köra lättare och kortare pass. Helt enkelt ha kvar intensiteten men kapa volymen kraftigt.

      Målspåret, va roligt! hade tänkt köra det med men vilar mig istället ;)

      Radera