torsdag 15 december 2011

Torsdag och ett år äldre!!

Jajamensan, nu mäter jag hela 24 år vilket känns.... precis som vanligt! hade i alla fall en fantastiskt bra födelsedag. Bortförd av propp för en helg på yasuragi hasseludden villet är ett japanskt spa, där man äter frukt, dricker te, badar i varma källor, käkar julbord etc. vilket gör ne helt utvilad. övernattning med frukostbuffé, mer bad och sen tyvärr en hemgång. Ack så fint var det!








Födelsedagen var läcker den med, uppe 04.50 för löpning, frukostväskan packad och iväg till GIH klockan 06.20 för att se luciafirandet. Var väl OK, men vad hände med Stilla Natt, staffan stalledräng, midnatt råder och gläns över sjö och strand??? Få sånger drar ned betyget, liksom simbarometern efteråt. Vårt lag presenterades, Simmardanne, MT, jocke gräns och jag själv. Försöksheat bestående av så många längder som möjligt på fem minuter. Vi var i det andra av två heat, och i det första heatet hade tre lag legat på åtta längder precis. vi kollade konkurenterna, och lade upp taktiken att kör någorlunda järnet två längder var och sedan chilla. sagt och gjort, åtta längderna gick klockrent, i princip alla lag varvade och MT avslutade läckert med Ryggsim. Favoriter i finalen som väntat. Då kommer chocken, inte vanlig final, utan du ska ha en jävla korv mellan benen och paddla med en simbräda så många längder som möjligt. Vi kollade på varandra, skakade på huvudet och lämnade in. Någon jävla stolthet måste vi ändå ha kvar... Så årets sista barometer fick en någorlunda avslutning: vi var i alla fall bäst i försöken och hade lätt tagit hand om finalen!














Nu idagarna väntar jobb, löpning i mängder där jag kanske kommer med en överraskning. I helgen väntar julbord med familjen också, på det berömda kaknästornet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar