söndag 4 december 2011

2a adventsfika

Det är ju självklart att det är december. 6 grader varmt, fortfarande t-shirt och tunn löparjacka när man är ute och ingen mössa. solen som värmer så man svettas, och stretching ute i solen. det är ju sjukt!! Fast jag klagar inte, det hade varit jobbigare med minus 12 och massa snö som gör löpning till snöpulsning och det tar extra minuter att klä på sig. Denna vecka har det iallafall blivt drygt nio mil, en ganska bra vecka med höjdarpasset i torsdags. Det var egentligen tänkt att jag skulle över 10 mil, men arbetsbelastningen har varit tok för hög. Förhoppningsvis blir det lugnare framöver med lite mindre jobbande. Hellre en långsam långsiktig höjning än att köra järnet kortsiktigt.

Fredagskvällen vart riktigt kul med avslut på stekpannan. Gott käk, gott sällskap och lugn kväll. hemma efter midnatt, men ändå uppe vid sju för morgonpass!!! träffade brorsan som fyllde år igår, samt träffade brorsdotter och hela gänget. Bra fika och bra sällskap därmed.

Traditionsenlig adventsfika med propp bestående av Zoegas Mollbergs blandning, Lussebullar, saffransbiscotti, fikonbollar, pepparkakor och chilitryfflar. Allt toppat med Zeunterts julmust. Legendariskt! http://www.youtube.com/watch?v=FKSdPfucDQA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar