måndag 9 maj 2011

Ny vecka, nya mål!

Var sådär lagom pigg inför söndagens jobb med lägenhet och skola, speciellt efter att ha kommit i säng efter midnatt med värk överallt och fortfarande svettig och äcklig efter kutandet. men skönt var det att sova.

Gårdagen stavades vila, efter god frallfrukost och handling. jobb i mängder på eftermiddagen. Skolan är out of control nu med mycket uppgifter, tanken är att morgondagen är vigt för det.

Dagens träning? oja, lite mer än 10,5 km löpning på morgonkvisten på djurgården! ack vad dessa spår är vackra och vad saknaden har varit stor! samma känsla som när jag sprang där 2008 och 2009, ojojoj.... Inte lätta steg efter 5 h sömn men det blev gjort i alla fall. imorgon väntar ett lgunt morgonpass och hårda intervaller efter + skola.

Möte med damlaget om framtid och läger, vilket kommer ske i båstad under vecka 32. mysigt och bra att se hur spelarna fungerar bättre. har bara varit med i 5 månader men börjar lära mig se mer och mer och huruvida vissa upplägg fungerar på vissa. Tanken är att jobba fram mer individuella träningsprogram till spelarna på sikt = mycket jobb = inte en chans att ha tid nu.

Kvällen avslutades med öl på nyvunna balkongen med svägerska och propp!!! makalös sommarkväll....


Video på min otroligt trötta målgång här: http://beta.marathon.se/racetimer?v=%252Fsv%252Frace%252Fshow%252F534%253Flayout%253Dmarathon

kolla kobenen!! var totalt förstörd....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar