lördag 14 maj 2011

Ledig helg sen ...

... jag vet inte när. Efter björkliden har det varit fullt upp med att täcka upp de pass som försvann, plus fotboll och extrapass. vad passar man på att göra då? Sovmorgon och långfrukost?? total avkoppling? Varför inte ta extra jobbpass på statoil på fredagkvällen och sen Åka till IKEA på lördagen för att få ordning på lägenheten? svaret blir ett rungande JA!

Tja, fredagen var inte alltför betungande. dock träningsvila sen torsdags för att ladda rejält, sen 8 h jobb med ganska lugna timmar. sen kväll dock, och upp tidigt imorse för att springa runt Djurgården och sedan åka till IKEA för diverse inköp. vitrinskåp, stolar, duschdraperi... you name it, till underbara priser. förstår varför IKEA har blivit så stor, lunch inhandlades där också: Läsk, korv och pizza slice för ynka 14 bagis! Vajjert!!!

Montering, montering och montering.... Nej, fyndhörnan erbjuder ihopmonterade saker, där vi hittade två perfekta skåp. stort jubel trodde vi, men efter betalning så visade det sig att vår kära saab inte var stor nog. så fram med nyköpta verktygslådan och börja plocka isär mitt på parkeringen. äntligen iväg!! sen packa upp, montera lite ändå, fixa ordning och nu ser det faktiskt kanon ut!!! unnade mig trots SM en öl på balkongen.

Nu väntar Dark Knight och chokladpudding. och imorgon lovas uppdatering om form inför SM!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar