fredag 27 maj 2011

Fredag

Helgen är kommen! Självklart med jobb på gymmet lör-sön och match ikväll med damerna då serien i princip avgörs. vi har vunnit samtliga och detsamma om motståndarna. kan bli ruggigt spännande!!

Tenta idag också, som inte gick något vidare. för mycket fokus på annat. men närmast godkänt vinner är tanken, oavsett om det är under eller över. i annat fall skriver man om den och får bättre då. En god nyhet dock är ett spännande projekt som blir av i höst! mer om det då det är klart, men det lovar gott för framtiden. En annat god nyhet är vår senaste uppsats som nu är upplagd för allmän beskådan på GIH:s publikationsdatabas. http://gih.diva-portal.org/smash/record.jsf?searchId=1&pid=diva2:419446 Sök namn och vår andra uppsats om Nordiskt friluftsliv dyker upp också!

Vinkväll väntar innan match med lite gott lovat från vår propp. Ett gott vin drogs fram nyss (crozes Hermitage från frankrike, legat och grott i ett år i en hylla, otrolig smak!!!)

Träning då?? bra runda imorse runt djurgården samt OK simtur. säsongen på kampementsbadet börjar ju snart så det gäller att vaska fram lite form så inte gubbarna där nere drar ifrån än direkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar