lördag 30 juni 2012

Träningsläger dag tre-fyra!

Proffslivet är hårt! Totala mängden löpning igår fördelad blev 23 km fördelad över två pass vilket var distansfart i princip, 9,4 km på förmiddagen följt av 13,4 km på eftermiddagen. Lagom hårt och fokus på att rulla på. Riktigt ont i hamstrings under andra passet men det löstes fint med extra mycket stretch och töj och det andra passet med längre distans avlöptes utan svårigheter!!! riktigt skönt! Eftersom man är helt inne i friidrotten nu blir man extra hjärntvättad i och med att det också är EM på teve. det går liksom inte att komma ifrån, men att vara med dessa individer och känna talangerna från de andra och den löpkunskap som finns, gör det otroligt roligt! Sen att se Moa Hjelmer springa bra, ha ett gäng unga 17-18åringar med som spöar en direkt är också kul!

Idag var det lite hårdare, på schemat stod ett pass uppskissat med uppvärmning och löpskolning 3,5 km samt ett intervallpass med 3 *(1000m+400m) med 90 s vila och 3 min set vila. Riktigt grisigt och hårt, och jag fick den stora äran att dra för profiler som cecilia norrbom och malin liljestedt, så det var lika bra att visa sig på styva linan direkt! 1000ingarna gick på 3.12-3.07-3.12 och 400ingarna på 66-67-67 sekunder, totalt bombat och en mage som var nära att vända sig ut och in. Men riktigt bra var det! Så den största meriten hittills då är att man harat åt dessa....

Sen var det vila innan pass två innehållande distans löptes på eftermiddagen runt växjösjön med den trevliga Malin Liljestedt igen. Sen var det vila och massage av hårdingen Daniel Salov, samt att se Adil och Musse springa 10000 meter.

imorgon är det tyvärr slut, men detta läger har varit otroligt kul och lärorikt och har absolut bidragit till en extra touch på formen och inte minst intresset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar