fredag 25 november 2011

Dubbellöp med shorts!

Riktig träningslägerkänsla idag! Uppe lagom tidigt för tvättstuga, vilke jag tycker är ett klockrent sätt att slappna av! Ta med sig en kaffekopp ner, Ipoden i öronen och sortera lite färger och grader. Och man gör nytta, dvs det är en aktivitet för att hålla allting flytande i vardagen. "Tyvärr, jag har tvättstugan!" är en ursäkt som ofta fungerar!

Iallafall, träningslägerkänslan bestod avv att i overall och en träningsväska med nytvättade grejer knata in till GIH och möta hela fem stycken i Sörens löparsällskap för en 12 km runda runt Djurgården. På det direkt ombyte till simkläder för teknikträning och simning. Efter en härlig bastu vart det lunchmöye där vi äntligen klubbade igenom SLS som en riktigt förening!

Hem och vila lite, och ladda för ett till löppass. Och ser man på! 9,5 grader stod termometern på så på med shorts och lite kläder för en snabb runda i snabba adizero PRO pjucken! Gick ganska tungt men skönt efter. Stopp på vägen på systemet för inhandling av diverse drycker och nu är det på spåret efter potatisgratängmiddag. Trevlig kväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar