söndag 10 november 2013

Uppstart och vila

Igår löptes en ganska så backig runda i barndomens kvarter runt Vinterviken, Mälarhöjden, och Axelsberg med en del branta stigningar men som satt fint. Kände dock av knä på kvällen en del så det var nog rätt bra att det inte blev två pass ändå. Nu känns i alla fall koppen laddad för att kunna klara av en del hårdare pass så i veckan kommer jag gå på lite tuffare pass.

Igår var det även uppstart i Spårvägen med en gemensam lunch och snack om nästa säsong och de mål som styrelsen har samt hur denna säsong varit. Egentligen berör de flesta av dessa mål inte mig, det känns ju rätt absurt att sitta och prata om EM-deltagande och liknande och landslagsuppdrag för en som är glad att springa överhuvudtaget, men det är ju självklart inspirerande. Då förstår man rätt bra vilket sällskap man är i.

Kvällen var annars riktigt lugn och skön för att kunna växla upp inför nästa vecka, som kommer bli tuff med föräldrarmöte med träningsgruppen, VFU-studenter på jobbet samt tävlingar på helgen. Bara att kötta på och ta sig igenom. Grattis även till er som sprang vintermaran på bra tider!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar