söndag 3 juli 2011

Kicken!

Jobbhelger är ack för roliga, inte minst på Statoil. alltid kaffe tio och halv tre, alltid kluns om biluthyrning och chill, stammisar och andra roligheter. Lika bra att skratta så det blir kul. Eller som KTH-Oscar uttryckte det, som fick jobba dubbelpass nyårsdagen: "finns det något bättre ställe att jobba på dagen efter? Gratis kaffe och fri tillgång, massa snabbmat, en kyl full med dricka och obegränsat med vatten. Dessutom får man betalt!!!"

Löpningen har varit kanon denna vecka när jag kollar min löparstatistik. drygt 6,4 mil löpta får väl anses godkänt av en semestervecka. Simmade idag och igår också. Och idag hände det, apropå rubriken: Kicken när någonting sitter! Har harvat länge med simtekning och är väl långtifrån någon simmare i botten: har inga tider eller något att skryta med, men en vana att simma lite i veckorna i tre års tid. Och idag, efter 500 meter så satt det plötsligt: Benteknik kontra armar och flytläge!!! Inget motstånd i vatten och rätt kraftfokus i armtag och höft! Simmade på utav bara farten med en lycklig känsla i kroppen, och det med otroligt få simpass i kroppen! Kanske gymstyrkan innan var inblandad, men sjukt läcker känsla som alla som tränare förstår vad jag menar!!

Veckan då? Dags att trappa upp löpningen lite extra och dessutom trimma igång andr amuskler också innan barcelona; har tänkt att vara rejält nedtränad till dess! Lite jobb ska hinnas med också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar