fredag 1 juli 2011

Hemma!

Hemma igen från glesbygden och goddag storstaden! Storslaget avslut igår med klassisk löprunda på 42 mim som avslutades med glass vid färjeläget! vackert!!! Sovmorgon, god mat, vin och sällskap signerade de två sista dagarna/kvällarna av härlig semester i stockholms urskogar. Och hittade en gammal seriebok med Utivår hage, underbart!!!

Vid hemgång kom en överraskning: vid påstigning av buss väntade inte mindre än bandyfrida för påstigning och hemkomst till stockholm!! Så sällskap hela vägen hem gjorde resan kortare än veken på ett ljus. Väl hemma i rushen väntade uppackning, ett kort pass efter att sambo ringt och berättat om sitt monsterpass och sushi med morsan.

Nu är kaffebryggarn laddad, frukostmackorna bredda, stekpannan på spisen, mellanmålsmackorna i sin påse, ryggsäcken packad och kläderna ligger i brandmannen på golvet. Allt gjort för att en helg i arbetets tecken skall gå så smidigt som möjligt. eventuellt kanske det hinns med ett besök på värmdö med Friluftsgänget som är ute bland vågorna!

So long for now. Checking out!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar