söndag 24 juli 2011

Hemma igen!

Och dags att sätta fart på lite bloggande!

Snart går 4 veckors (lite drygt) semester till ända och det börjar igen med jobbande, skola, fotboll, extraplugg, extragrejer och massa löpande! Och såhär kommer det se ut:

* Kommer Skriva D-uppsats nu i höst de första åtta veckorna samt sen går de två sista kurserna mot examen.
* Kommer träna damerna som vanligt; Läger i båstad väntar i augusti och sedan spikrakt mot en serievinst och avancemang till fyran!
* Löpartävlingar anmälda och klara! Kan tillkomma någon om något roligt förslag kommer.
* Kommer läsa en alt. två extrakurser vilka jag tackade ja till idag!! Den ena är Idrottspsykologi 15 hp och den andra är tränarskap inriktning fotboll 30 hp, som sträcker sig över två terminer!
* Kommer inte jobba något på gymmet då de sålde stället tyvärr, och har hittills inte sett mig om efter något nytt eller fått andra erbjudanden från gymet.
* Kommer knega extra på statoil en bit till.

Ja det ser mycket ut då man staplar upp det, men jag är jäkligt taggad på att komma igång! Har också ett antal till projekt som kan komma med i beräkningarna!!

Löpning ska självklart omnämnas! Sprang tre dagar i barcelona plus två dagars löparstyrka. det plus 12 km idag och igår ger en OK vecka med kanske fem mil. de nästkommande veckorna ska dosen ökas!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar