lördag 7 april 2012

2 dagar kvar - hur man laddar bäst dvs. Skärdgårdspremiär

Två dagar kvar till Enhörnas påsksmäll, påsk som firas och helg. Eftersom loppet är för lite ovanlighetens skull på en måndag blir det lite annan uppladdning än de vanliga söndags och lördagsloppen. Och eftersom det är helg och mer ledighet för somliga passar propp och jag på att fira påskan likt förra året med skärgårdspremiär!! Denna gång är det dock inte svartlöga som förra påsken utan denna gång Utö med förhoppningsvis lika bra upplevelser somförra året!

Annars är formen tveksam. Riktigt dåligt längre pass i torsdags där jag fick en sån sockerdipp att jag var tvungen att köpa cola för att få upp det igen. Varken tempo eller distans motsvarade det planerade och vilan igår var tung. Det är alltså med tveksamma ben som det ska tävlaspå måndag!

1 kommentar:

  1. Jag har precis kommit tillbaka efter sista passet, en fartlek med några stegringslopp och några korta backrepetitioner med i alla fall OK känsla. Det verkar ändå som om det torkar upp hyggligt idag så hoopas det blir mindre tungsprunget på måndag! Ses där!

    SvaraRadera