fredag 10 februari 2012

112 dagar kvar - en vecka!

Och då har återigen en vecka passerat med en mängd händelser och en mängd saker som passerat. Det går fort och är vardagligt men det som man lever för. Finns inga anledningar att klaga på något! Passade på idag att slinka in på en intervju på ett idrottslärarjobb, ett kort vikariat, men hade inte planer på att ta det och det var inte heller det mest seriösa idrottslärarjobbet av de jag sökt eller varit på intervju på. Men det är alltid värdefullt att gå på intervjuer och förbereda sig på frågor som kan komma om filosofier, ledarskap, utformning och vad man brinner för.

Veckans löpning har varit i viss mån påverkat av vädret men trots det bestått av bra pass!! har hunnit med en hel del mängd, fått träningsprogram uppdaterat av Kent Claesson samt även hunnit med en hel del styrka i veckan vilket kroppen svarat riktigt bra på! Kul att komma igång med det igen, axlar sänks långsamt ner mot bröstet annars och ryggen krummar sig som en Qasimodo. Har i princip fått startbesked om Två sjöar runt den 18e mars i sumpan, vilket ska bli spännande och kul!! Åtskilliga pass i veckorna har avverkats på bana, närmare sagt Bosön som erbjuder fantastiska verktyg för löpning. för en ovan löpare som jag sliter det dock mer en nödvändigt och jag fick beordrad egenträning utom bana i torsdag vilket blev ett tröskelpass med uppjobb och nedjogg på band. 7 km passerades i alla fall på den respektabla tiden 27.12, men en fart på första 3,5 km på 4 min/km (15 km/h) och sista 3,5 km på 3min45sek /km. (16 km /h), och det var inga konstigheter. det blir en spännande premiär med andra ord!! de senaste veckornas träning sen januari har varit stabila 10-11 mil i veckan med >två intervallpass i veckan. Peppar peppar hittills med andra ord.

Ikväll väntar veckans favorit På spåret med en godispåse. Fredagar försöker jag i bästa arbetaranda hålla på hög svullnivå! Hamburgare till lunch och fredagsfika på jobbet varvas med ett glas vin och fin middag samt fredagsunderhållning. Allt för att ladda för morgondagens långintervaller!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar