lördag 18 februari 2012

104 dagar kvar - det rullar!

Dagarna flyger liksom träningen, jobbet och damlaget. Idag hade vi vår första match för säsongen, träningsmatch kanske ska tilläggas, vilket mycket glädjande slutade med en stabil 2-0 vinst för oss! Fick en mängd positiva svar från nya och gamla spelare, och för att vara första matchen var det riktigt bra spel. Kul för nya spelare att utmärka sig också, tre nya spelare inblandade som antingen målgörare eller assistspelare samt att ena nya målisen höll nollan. Kul!!
Löpandet rullar på fint också! idag blev det 8 x 3 minuter rund djurgårdskanalen vilket var tufft men gick bra! 3,5 km upp och nerjogg också. I torsdags var det ett roliga pass då Kent ville kika på laktattröskel och ta ett klassiskt blodprovskontrollerat test. Så passet bestod av 3 x 10 minuter i 3min40s/km tempo första 10 och de andra två tiominutarna blev det 3min30s/km tempo med blodcheck imellan. Svaret blev att tröskeln ligger runt 3min35s/km vilket är OK. Tävlingsfarten blir ju lite högre vilket kan båda för bra tider i vår och sommar om träningen får fortsätta och skadorna hållas på en lagom nivå!
Idag var det inomhusSM i örebro i friidrott med en mängd aktiva från spårvägen, och en meriterande bronsplats tog Fredrik Uhrbom på 3000 meter för herrar. Bekantingen Larsa Södergård gjorde inte heller bort sig med en sjätteplats! Kul och grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar