måndag 20 juni 2011

Smålandsjobb

Idag fick tangentbordsfingrarna jobba lite mer än att pilla på uppgifter, projekt, uppsatser eller planeringar och äntligen känna på lite äkta fysiskt arbete. En heldag snickeri var på schemat med svärfar och propp, och medger nu på kvällskvisten utan någon som helst bitterhet eller bruten stolthet i rösten att jag faktiskt är helt slut! Dessa knegare som är uppe tidigt varje morgon och fixar våra rör, tak eller vår el, de är beundrandsvärda. riktigt hårt kneg idag med ombyggnad, isolering och satt upp reglar. Hårt men kul, och därför självklart ingen löpning.

Har nu kollat upp lite lopp också inför höstsäsongen och lite mål inför nästa år, vilka jag ska redovisa senare. Men hittills så verkar hässelbyloppet som ett bra avslut, topploppet som ett bra alternativ innan med Halvmarathon som huvuduppgift. dessförinnan slipa formen med bellmanstafetten och första steget. Några andra tips???

Inför nästa år kan jag säga att stockholm marathon står högt i kurs, med eventuellt andra lopp i sikte med minst ett utomlands.

Andra förslag inför nästa år mottages tacksamt!!!

1 kommentar:

  1. ah viste inte att du hade en blogg! kul att följa dej och propp! Passande namn.. :) ha det fiiint! kram emelie

    SvaraRadera