lördag 5 januari 2013

Löpning med en framtida SM-medaljör

Dagarna går fort, så sjukt fort att det snart är dags för hemresa. Internskämten, att man hittar, skojar och slår Alexander Holmblad i allting vi tävlar i ger en skön känsla. Det är läger helt enkelt.

Idag var det dubbla löppass för att försöka komma igång och slippa smärta. Och tro fan det fungerade!! Lite mer känning på andra passet, vilket var det pass som rubriken syftade. Passet var helt enkelt ett 15 km långt pass i 4.39 fart tillsammans med min marathonkamrat Josephine Ambjörnsson, som efter flera lopp varit riktigt nära en åtråvärd SM-medalj med en fjärdeplats på 2011 års SM över 10 000 meter samt en meriterande femteplats i SM i marathon. Förra årets marathon var också nära, men då förstörde väder och vind mycket. Hursomhelst verkar hennes form vara stigande nu, och med tanke på den grundkapacitet som finns ligger definitivt SM-teckena nära till hands. Kom återigen ihåg var ni läste det först.

Vi hade en trevlig löptur där vi i 1 timme och 10 minuter utforskade vägarna runt hotellet och andra vägar för att slippa backar, och pratade om allt mellan himmel och jord. Ett perfekt sällskap i lagom fart helt enkelt, medan solen sakta gick ner bakom bergstopparna. Finfint!

Sen att jag slagit Holmblad i både biljard, pingis (inofficiellt), Bänkpress och minigolf gör ju inte känslan sämre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar